Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. S-a dat drumul la comenzi pentru cel mai rapid crossover de pe piaţă

Versiunea de performanţă a crossover-ului vine dotată ...

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. S-a dat drumul la comenzi pentru cel mai rapid crossover de pe piaţă Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. S-a dat drumul la comenzi pentru cel mai rapid crossover de pe piaţă

Vreţi cel mai rapid crossover de pe piaţă? Ei bine, nu mai e nevoie să-l cauţi, pentru că Alfa Romeo scoate la vânzare, oficial, Stelvio Quadrifoglio.

Versiunea de performanţă a crossover-ului vine dotată cu un V6 twin-turbo de 2.9 litri ce produce 510 CP, care-l propulsează de la 0 la 100 de km / h în doar 3,8 secunde. Viteza maximă pe care o va atinge este de 244 km / h.

Zvonurile spun că are performanţe notabile pe Nürburgring - 7:51.7, fiind cel mai bun timp stabilit vreodată de un SUV. Însă putem fi siguri că rivali ca Porsche şi Jaguar Land Rover vor avea ceva de spus despre asta, în curând.

Alfa Romeo a deschis oficial comenzile începând de astăzi, joi, 2 noiembrie 2017 - pe anumite pieţe, cel puţin.

Anunţul a fost făcut pentru Europa, clienţii din Marea Britanie urmând să-l primească începând de vara viitoare.

Stelvio Quadrifoglio va sosi în showroom-urile din America de Nord la începutul lui 2018.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.