Alpina a împlinit 50 de ani. VIDEO

Probabil ai auzit de Alpina, compania germană care face modificări substanţiale la modelele de serie BMW. Ei bine, în 2015 Alpina împlineşte o jumătate de secol de existenţă, aşa că ne-am gândit să îţi spunem câteva lucruri mai puţin ştiute despre firma înfiinţată în 1965.

Alpina a împlinit 50 de ani. VIDEO Alpina a împlinit 50 de ani. VIDEO

Alpina Automobiles este o companie germană de tuning, însă spre deosebire de toate celelalte companii de tuning, are o relaţie unică în industrie cu producătorul care furnizează modelele ce urmează a fi modificate. Mai exact, Alpina primeşte desenele digitale ale următoarelor modele de serie BMW cu patru ani înainte de lansarea oficială, astfel că poate dezvolta o versiune proprie a respectivului model înainte de orice altă casă de tuning. Mai mult, după lansare, modelul regândit de Alpina e construit pe aceeaşi linie de asamblare pe care se produce modelul BMW.

Alpina împlineşte, în 2015, 50 de ani de existenţă, iar creaţiile lor sunt speciale, fiindcă pun accentul pe lux şi confort, fără să uite, evident, de sportivitate. Dar mai bine lăsăm minidocumentarul de mai jos să îţi explice, pe scurt, istoria companiei germane.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.