Aniversare Volkswagen Bettle

Fabrica Volkswagen din Puebla, Mexic, a sărbătorit de curând 10 ani de producţie a noului Bettle, în acest timp asamblându-se 1 milion de exemplare, din cele 7 milioane de modele germane produse în Mexic.

Aniversare Volkswagen Bettle Aniversare Volkswagen Bettle
Volkswagen New Bettle a fost lansat în ianuarie 1998 şi este produs în continuare în exclusivitate pentru toate pieţele de desfacere în fabrica din Mexic de la Puebla. Prof. Dr. Winterkorn, Preşedintele Consiliului de Adminisitraţie Volkswagen AG a declarat cu ocazia acestui eveniment că producătorul german va investi în urmatorii trei ani aproximativ un miliard de dolari în retehnologizarea fabricii nord americane pentru optimizarea asamblării.

Cum această fabrică este singura pe care Volkswagen o deţine pe continentul nord american, importanţa sa este foarte mare, mai ales pentru succesul pe care il are marca germană pe piaţa americană. Succesul Volkswagen New Bettle va fi continuat în curând de o nouă generaţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.