Anul Jeep în Europa. Patru noi modele vor apărea în 2018

Jeep va lansa patru modele noi în Europa ...

Anul Jeep în Europa. Patru noi modele vor apărea în 2018 Anul Jeep în Europa. Patru noi modele vor apărea în 2018

Jeep va lansa patru modele noi în Europa în 2018, pentru a îmbunătăţi performanţele sale "ruşinoase" de anul trecut.

Aşa a descris şeful Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Sergio Marchionne, vânzările lui Jeep în Europa, care au crescut cu doar 2%, până la 107.569 de maşini în 2017.

Lista de noutăţi va fi în curând completă un nou Comapss şi de o versiune revizuită a lui Cherokee şi Renegade în această vară, înaintea lansării noului Wrangler în Europa, care va avea loc tot în cursul acestui an.

Jeff Hines, noul şef european al Jeep, a descris vânzările de anul trecut din Europa ca fiind "dezamăgitoare", ceea ce a dus la întârzierea lansării noului Compass. "Pentru 2018 vs 2017, mă aştept la mult mai mult", a spus el, continuând că anul acesta va fi "anul Jeep" în Europa.

El mai este de părere că Jeep şi-ar putea găsi loc şi în Marea Britanie, în ciuda prezenţei acolo a lui Land Rover. Rolul dealerilor va fi esenţial în acest sens, a spus Hines.

Noul Renegade va fi dezvăluit pe 1 iunie.

Sursă: autocar.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.