Are un salariu de 7 milioane de lire sterline pe an, dar uite ce conduce Jurgen Klopp

"Nu vei conduce niciodată singur"

Are un salariu de 7 milioane de lire sterline pe an, dar uite ce conduce Jurgen Klopp Are un salariu de 7 milioane de lire sterline pe an, dar uite ce conduce Jurgen Klopp

Fostul antrenor-vedetă al clubului Borussia Dortmund a schimbat clubul, însă nu îşi va schimba şi maşina, informează Car Scoops.

Până acum, Jurgen Klopp a condus un Open Insignia, iar după mutarea la Liverpool va conduce aceeaşi maşină, dar sub brandul Vauxhall.

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo - GALERIE FOTO şi VIDEO

DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

Lada, frate! - GALERIE FOTO cu adversarul Daciei Logan

Vauxhall este 'Official UK Car Partner' al clubului Liverpool, iar Jurgen Klopp este ambasador Opel de ani de zile, alături de alte celebrităţi precum Bryan Adams şi Claudia Schiffer.

Constuctorul deja a lansat un nou spot publicitar în care apare Jurgen Klopp, însoţit de sloganuri precum: "Jurgen Klopp a schimbat clubul, dar nu şi maşina" sau "Nu vei conduce niciodată singur".

O bijuterie rară ia foc pe stradă şi e mistuită de flăcări, după ce a fost turată excesiv - VIDEO

Vânzările de Opel Insignia au crescut cu 35% în 2014, antrenorul german fiind considerat una dintre cauzele acestei creşteri, ceea ce îl transformă într-un activ destul de valoros pentru compania germană.

 

Tu ştii cum funcţionează suspensia unei maşini? Un clip din 1938 face o descriere perfectă

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.