ARO şi Dacia la SIAB 2018 - Standurile recomandate nostalgicilor. FOTO

Dupa 11 ani de absenţă, Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti şi-a redeschis porţile ...

ARO şi Dacia la SIAB 2018 - Standurile recomandate nostalgicilor. FOTO ARO şi Dacia la SIAB 2018 - Standurile recomandate nostalgicilor. FOTO

Dupa 11 ani de absenţă, Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti şi-a redeschis porţile. Peste 20 de mărci, printre care, Ford, Porsche, Lamborghini, Volkswagen, Bentley şi Volvo îşi prezintă cele mai noi maşini. Renault Dacia este una din marile absente de la SIAB 2018, însă maşinile autohtone nu lipsesc în totalitate de la Salon. Există o zonă unde sunt expuse câteva zeci de maşini istorice. Printre ele se află şi câteva ARO şi Dacia. Dacă vă plictisiţi de maşini noi puteţi să luaţi o lecţie de istorie automobilistică de la standurile cu maşini istorice. 

Citeşte şi Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse

Citeşte şi Moment de Surprize, surprize! la ridicarea siglei motorului Seat - VIDEO

Program de vizitare SIAB

* Ziua presei: 23 martie, între orele 10:00 si 19:00;
* Program pentru public, 24 martie – 1 aprilie:
• Luni - vineri, între orele 10:00 şi 20:00
• Sâmbătă – duminică, între orele 10:00 şi 19:00

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.