Aşa trebuie să arate o maşină pentru bărbaţi. Caii putere dau contorul peste cap.

Sunt cele mai vîndute în SUA, iar Ford cu GM ...

Aşa trebuie să arate o maşină pentru bărbaţi. Caii putere dau contorul peste cap. Aşa trebuie să arate o maşină pentru bărbaţi. Caii putere dau contorul peste cap.

Un lucru nu poţi şi nu ai voie să le iei americanilor. Camionetele şi cultul nebun pentru ele. Sunt cele mai vîndute în SUA, iar Ford cu GM îşi împart piaţa. Primul 6x6 a fost Mercedes Clasa G, apoi au mai apărut proiecte făcute de tuneri. Şi acesta e un tuning Hennessey. Iar când se bagă Hennessey, nu are cum să iasă ok, ci doar fantastic plus.

Ford F-150 Raptor a fost transformat în această bestie de teren care oricum era fioroasă. Acum are însă 600 de cai, cu 150 mai mulţi decât are versiunea de bază. Şi sunt toţi din acelaşi motor american 100% - un V6 de 3.5 litri şi 450 de cai stoc. Cuplul e de 700Nm. Despre combustibil nu mai are rost să amintim. Americanii iubesc benzina.

Suspensiile sunt noi, frânele sunt Brembo, roţile sunt pe 20 de inci şi LED-urile sunt peste tot. Velociraptor, pentru că aşa se numeşte maşina preparată de Hennessey, mai are spoilere noi şi un alt bulbar (bara din faţă cuc are poţi să mături tot ce-ţi stă în cale). Maşina aşa cum o vedeţi costă 290.000$, de 6 ori mai mult decât Ford F-150 Raptor nemodificat (motor de 450CP). 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.