Aston Martin a inaugurat reprezentanţa oficială în România

Aston Martin a inaugurat reprezentanţa sa oficială în România

Aston Martin a inaugurat reprezentanţa oficială în România Aston Martin a inaugurat reprezentanţa oficială în România

Aston Martin a inaugurat reprezentanţa oficială în România. Centrul Aston Martin este localizat în nordul Bucureştiului, în Otopeni, pe Calea Bucureştilor nr. 91A. Aston Martin Bucharest va oferi servicii de vânzare şi post-vânzare atât pentru piaţa românească, cât şi pentru zonele învecinate.

Cu ocazia inaugurării a fost prezentat în premieră noul model lasat de Aston Martin: AM-RB 003. Modelul AM-RB 003 vine să continue linia începută cu Aston Martin Valkyrie şi Valkyrie AMR Pro – fiind a treia supermaşină din povestea de succes a motoarelor Aston Martin poziţionate central. 

Reprezentanţa funcţionează într-o locaţie cu o suprafaţa de 1,500 m cu o zonă de showroom, una de lucrări post vânzare şi o parcare subterană. Aston Martin România va funcţiona în cadrul companiei British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, grup cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul auto.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.