Aston Martin - cadoul prinţului Charles

Prinţul Charles chiar s-a săturat să fie oaia neagră a Familiei Regale britanice şi a hotărît să facă un prim pas curativ - anume acela de a rula ecologic într-un Aston Martin, primit de la Mama Sa la a 21-a aniversare.

Aston Martin - cadoul prinţului Charles Aston Martin - cadoul prinţului Charles

Adică are un Aston Martin vechi de 38 ani, care este alimentat cu biocombustibil obţinut din surplusul viticol de Wiltshire. Uniunea Europeană limitează producţia de vin, astfel că podgoriile vînd restul de struguri staţiilor de prelucrare a biocombustibilului. Maşina aristocrată consumă 25 litri/100 km – echivalentul a 45 sticle de vin. Vinul răspîndeşte în aer cu 85% mai puţine noxe şi costă 1,1 lire sterline litrul. Prinţul Charles conduce aproape 500 km/zi în acest Aston Martin.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.