Aston Martin DB10 vs Jaguar C-X75 în BOND:Spectre. VIDEO

Dacă nu mai ai răbdare până pe 6 noiembrie 2015, adică ziua în care cel mai nou film cu Bond va fi dezvăluit pe marile ecrane, ai mai jos un clip video de la filmările efectuate cu cele două maşini-cheie care „joacă” în film. Şi arată foarte, dar foarte bine!

Aston Martin DB10 vs Jaguar C-X75 în BOND:Spectre. VIDEO Aston Martin DB10 vs Jaguar C-X75 în BOND:Spectre. VIDEO

Atunci când două supermaşini îşi fac debutul într-un film, e clar că nu ai voie să lipseşti de la premieră. Dar până atunci mai e mult, iar producătorii filmului s-au hotărât să ne bucure ochii cu filmările curselor nebuneşti de pe străzile din Roma. 

Din ce vedem mai jos, James Bond: Spectre se anunţă a fi cât se poate de spectaculos, iar cascadoriile motorizate, pe măsură. Enjoy!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.