Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide, viitoarea limuzină sportivă britanică, a fost surprinsă fără camuflaj, în carne şi oase şi tot ce putem spune este: WOW!

10.06.2009 - Primele poze reale

Aston Martin Rapide a fost surprins într-o parcare fără nicio urmă de camuflaj, de către Simon Gregg, un fotograf, care a dat din întâmplare de acest model. După cum se poate observa în imagini şi din spusele fotografului, acest model arată mult mai bine în realiatate decât în imaginile de presă şi surclasează la capitolul aspect rivalul Porsche Panamera. De asemenea, britanicul spune că acest model pare, privit din mai multe unghiuri, un model cu două uşi, având foarte multe din agresivitatea şi alura lui Aston Martin Vanquish.

 

 

15.04.2009 - UPDATE INFO

Rapide - nou profilAcesta este ultimul teaser dintr-un lung şir de teasere cu care Aston Martin ne-a tot amăgit în ultima vreme. Din fericire, britanicii ne servesc şi date concrete despre sedanul Aston Martin Rapide. De exemplu, aflăm că acest model va fi mai lung cu 30 cm decât Aston Martin DB9, deci va măsura în lungime în jur de 5 metri, ceea ce înseamnă că va fi mai lung decât rivalii Porsche Panamera sau Mercedes CLS.

De asemenea, aflăm cu siguranţă că "inima" sa va fi un propulsor de 6.0 litri V12 ce dezvoltă 470 CP şi că va "pulsa" puterea către puntea din spate prin intermediul unei cutii automate Touchtronic. Inevitabil aceste valori ne fac să aruncăm ochii în fişa tehnică a lui Porsche Panamera şi observăm că doar versiunea Turbo, cu ai săi 500 CP, va fi mai rapidă decât Rapide.

Vă mai aduceţi aminte că Aston Martin Rapide a fost imortalizat în nenumărate rânduri pe Nurburgring, nu? Explicaţia este pentru că acest model a fost dezvoltat în proximitatea circuitului german, la noul centru de dezvoltare. Deci încă un motiv de dureri de cap pentru Porsche şi ceilalţi pretendenţi în segmentul coupe cu patru uşi.

Acest model, deşi a fost dezvoltat în Germania şi motorul este fabricat la Koln, va fi fabricat în Austria la uzina Magna Steyr din Graz. Debutul oficial se va consemna în viitorul apropiat, cel mai probabil la Salonul de la Frankfurt.

 


 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.