Audi introduce un nou propulsor V6 TFSI

Audi nu renunţă la sportivitate, dar face economie la combustibil oferind un propulsor 3.0T FSI V6 dezvoltat pentru următoarea generaţie S4.

Audi introduce un nou propulsor V6 TFSI Audi introduce un nou propulsor V6 TFSI
Noul propulsor V6, destinat versiunii sportive S4, oferă mai multă putere, 350 CP, dar se anunţă mai economic datorită capacităţii reduse şi a construcţiei în 6 cilindri dispuşi în V. Până în prezent, propulsorul aflat sub capota familistei sportive S4 avea în plus 2 cilindri, fiind un V8 de de 4,2 litri, şi dezvolta 340 de cai.

Puterea superioară a viitoarea unităţi dezvoltată de cei din Ingolstadt, asociată cu o masă mai mică sunt premize pentru performanţe îmbunătăţite şi un consum redus. Cei de la Audi presupun chiar că va fi vorba de o diminuare cu 20% a cantităţii de combustibil.

Noul propulsor V6 TFSI se va regăsi şi pe Audi A6 facelift, model ce va apărea în cursul acestui an, şi, probabil, va figura ca opţiune şi pentru Audi S5 şi Audi Q5 într-un viitor apropiat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.