Audi prezintă A1 CityCarver, un A1 transformat în crossover – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 29 iul. 2019 Știri auto

Audi a prezentat noul A1 Citycarver, iar acesta este un A1 cu garda la sol mărită, protecţii laterale şi alte dotări care să-l diferenţieze de varianta obişnuită a celui mai mic model al constructorului din Ingolstadt.

Spre deosebire de variantele Allroad ale modelelor mai mari, Audi A1 CityCarver nu va fi disponibil cu tracţiune integrală.

Principala deosebire este garda la sol mărită cu 4 centimetri. Asta înseamnă un acces mai uşor în habitaclu şi o vizibilitate sporită.

Înălţimea vine din suspensia mai înaltă cu 3,5 cm, alături de 0,5 cm adăugaţi de roţile mai mari – încep de la 16 inchi.

Există şi alte elemente care contribuie la aspectul de crossover al modelului A1 CityCarver, cum ar fi grila octogonală oferită pe SUV-urile Audi, scutul metalic pentru motor, pragurile şi protecţiile laterale din plastic.

Sunt disponibile 9 culori pentru exterior, cu două variante de plafon – negru Mythos black sau gri Manhattan.

Audi va începe să preia comenzi pentru A1 CityCarver luna viitoare, iar primele modele vor fi livrate în toamnă. Iniţial, va fi disponibilă varianta Edition One, în culorile Arrow Gray sau Pulse Orange, cu jante pe 18 inchi, accesorii exterioare negre, faruri şi stopuri cu fundal închis la culoare şi altele.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide