Audi prezintă A1 CityCarver, un A1 transformat în crossover - GALERIE FOTO

Audi a prezentat noul A1 Citycarver, iar acesta este un A1 cu garda la sol mărită, protecţii laterale şi alte dotări care să-l diferenţieze de varianta obişnuită a celui mai mic model al constructorului din Ingolstadt.

Audi prezintă A1 CityCarver, un A1 transformat în crossover - GALERIE FOTO Audi prezintă A1 CityCarver, un A1 transformat în crossover - GALERIE FOTO

Audi a prezentat noul A1 Citycarver, iar acesta este un A1 cu garda la sol mărită, protecţii laterale şi alte dotări care să-l diferenţieze de varianta obişnuită a celui mai mic model al constructorului din Ingolstadt.

Spre deosebire de variantele Allroad ale modelelor mai mari, Audi A1 CityCarver nu va fi disponibil cu tracţiune integrală.

Principala deosebire este garda la sol mărită cu 4 centimetri. Asta înseamnă un acces mai uşor în habitaclu şi o vizibilitate sporită.

Înălţimea vine din suspensia mai înaltă cu 3,5 cm, alături de 0,5 cm adăugaţi de roţile mai mari - încep de la 16 inchi.

Există şi alte elemente care contribuie la aspectul de crossover al modelului A1 CityCarver, cum ar fi grila octogonală oferită pe SUV-urile Audi, scutul metalic pentru motor, pragurile şi protecţiile laterale din plastic.

Sunt disponibile 9 culori pentru exterior, cu două variante de plafon - negru Mythos black sau gri Manhattan.

Audi va începe să preia comenzi pentru A1 CityCarver luna viitoare, iar primele modele vor fi livrate în toamnă. Iniţial, va fi disponibilă varianta Edition One, în culorile Arrow Gray sau Pulse Orange, cu jante pe 18 inchi, accesorii exterioare negre, faruri şi stopuri cu fundal închis la culoare şi altele.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.