Audi Q5

Site-ul AutoExpress anunţă ca viitorul Audi Q5 va fi lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Audi Q5 Audi Q5
Viitorul model Audi se inspiră, în ceea ce priveşte design-ul, de la fratele mai mare Q7, dar preia o serie de elemente de la conceptul Cross Coupe, prezentat la Salonul Auto de la Shanghai.

Design-ul noului model va duce mai departe imaginea de marcă Audi, reprezentată în ultimii ani de grila radiatorului, un element determinant al părţii frontale a maşinii. La bord vor putea să călătorească în condiţii premium până la cinci pasageri. Audi Q5 va fi propulsat de un motor pe benzină cu patru cilindri în linie de 2,0 litri sau de un diesel de 3,2 litri V6. Pe viitor, oferta motoarelor pe benzină va fi imbogăţită cu un motor FSI V8 de 4,2 litri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.