Audi Q5 S-Line

Lansarea noului Q5 în China a stârnit mult interes, varianta S-line fiind prezentată mai devreme decât se credea. Promotor.ro vă ofer primele poze.

Audi Q5 S-Line Audi Q5 S-Line
Audi Q5 S lineSUV-ul compact german Audi Q5 a debutat de curând la Salonul Auto de la Beijing. Deși inițial s-a crezut că Audi va păstra pozele cu noua gamă S-line pentru un viitor mai îndepărtat, cu scopul de a readuce modelul în atenția publicului, iată că acest lucru s-a întâmplat mai repede. Exteriorul lui Q5 S-Line este marcat de roți imense de 255/45 R20 cu pneuri performante, montanți centrali vopsiți în negru, conturul grilei față cromat și guri de aer cu textură de fagure.

În interior pachetul sport vine cu un volan multifuncțional îmbrăcat în piele perforată, detalii din aluminiu, scaune sport cu emblema S-Line , emblemă ce se regăsește și pe alte ornamente din interior. Audi încă nu a dat publicității prețul noului pachet, însă este de așteptat să fie aproape de 4000 de euro, o bagatelă pentru viitorii proprietari de Audi Q5.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.