Audi R8 buşit

Unul dintre cele mai frumoase modele de la Audi, R8 are parte de un accident produs în capitala Rusiei.

Audi R8 buşit Audi R8 buşit

Hergelia de cai putere de sub capota exoticului Audi R8 a creat o serie de probleme undeva în Moscova. Un copac scos din rădăcină şi mii de euro împrăsţiaţi pe stradă sunt primele detalii care se pot observa din poze. Cauzele producerii accidentului sunt clare: vremea ploioasă şi foarte mulţi cai putere. Urmarea: şoferul pierde controlul maşinii, depăşind marginea şoselei şi se opreşte într-un copac. Se pare că maşina a avut ceva viteză deoarece farul de pe partea stângă a fost proiectat la câţiva metri mai în faţă, undeva pe iarbă.

Ar trebui ca de fiecare dată când un compărător achiziţionează o maşină sport de genul acesta, firma respectivă să-i ofere şi un curs de şofat inclus în preţ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.