Audi RS4 Art Car

Când o maşină nemţească intră pe mâinile unui artist modern, rezultatul este unul fabulos şi este prezentat în cadrul celui mai mare show de artă.

Audi RS4 Art Car Audi RS4 Art Car

Audi va fi principalul sponsor automobilistic la Art Chicago, iar cu această ocazie va prezenta RS4 Art Car, un concept realizat de brazilianul Romero Britto. Acesta este o figură cunoscută în designul internaţional, lansându-se pe piaţă în 1989, când Absolut Vodka l-a însărcinat cu crearea unei noi sticle pentru companie. Urmând succesul iniţial, brazilianul a fost contactat de firme din toată lumea pentru a le realiza o imagine originală şi atrăgătoare.

Ultima creaţie a lui Romero Britto, de altfel una din cele mai reuşite ale sale, aşa cum declară autorul, este noul RS4 Art Car. Maşina reprezintă o bijuterie în materie de lux, performanţă, tehnică şi desing şi este dotată cu un motor V8 ce dezvoltă 420 CP, transmişi la şosea prin intermediul transmisiei integrale quattro. După încheierea târgului de artă de la Chicago, noua maşină va merge într-un tur în majoritatea marilor oraşe din America de Nord, urmând ca la final să fie piesa de rezistenţă a unei licitaţii în scopuri caritabile desfăşurată la Miami.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.