Audi S3

Piesa de rezistenţă a celor de la Audi la Salonul Auto de la Paris este Audi S3.

Audi S3 Audi S3

Piesa de rezistenţă a celor de la Audi la Salonul Auto de la Paris o reprezintă Audi S3. Propulsorul este un 2,0 litri TFSI, puterea dezvoltată fiind de 265 CP la 6.000 rpm, suficient pentru a ridica acul vitezometrului la 100 de km/h în doar 5,7 secunde.

Datorită litrajului relativ mic şi a celor două turbine, consumul înregistrat al lui Audi S3 este de 9,1 litri/ 100 km. Cutia de viteze manuală cu şase trepte şi tracţiunea integrală quattro permit un control foarte bun al bolidului de clasă compactă. Preţul de pornire în Germania pentru Audi S3 2,0 TFSI este de 35.150 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.