Audi TT la apă

Pentru că cei celebri şi bogaţi apar, de obicei, în reviste de success, Audi TT s-a transformat în model pentru o zi – ultima din viaţa respectivului exemplar, de altfel – şi a pozat pentru coperta revistei britanice Intresection.

Şi nu oricum. Ci alături de un frumos model feminin, în costum de baie. Partea mai puţin plăcută pentru coupe-ul TT a fost baia în piscină. Nevoit să facă scuba diving, dar pentru o cauză nobilă, micuţul model a cam intrat la apă. Unii îşi dau şi viaţa pentru o clipă de plăcere şi un strop de celebritate!

Rezultatul şedinţei foto a fost de mare efect, totuşi, să distrugi un Audi TT echipat cu motor V6 de 3,2 litri este mare păcat. În clip veţi putea vedea toate etapele care au dus la distrugerea TT-ului, de amorul artei.

I
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.