Auto3P România lansează aplicaţia MultiFleet pentru Iphone

Autor: Adrian Mihălţianu 13 aug. 2013 Știri auto
Auto3P România lansează aplicaţia MultiFleet pentru Iphone

Chiar dacă sunteţi într-o călătorie de afaceri, vă relaxaţi în vacanţă sau aveţi nevoie rapid de o informaţie într-o situaţie de urgenţă, puteţi accesa datele flotei de vehicule direct de pe iPhone-ul personal.

MultiFleet App este o versiune simplificată a modulului de monitorizare din aplicaţia MultiFleet, care oferă posibilitatea rapidă şi uşoară de a verifica starea parcului auto în orice moment. Odată descărcată, administratorul poate verifica starea flotei sale împreună cu particularităţile acesteia. Prin intermediul aplicaţiei se pot viziona deplasările pe rutele selectate: stationări, viteză de mers, puncte de interes, evoluţia kilometrajului pentru fiecare conducător, alimentările realizate, locaţia şi cantitatea alimentată.

Aplicaţia calculează în funcţie de parametrii săi evenimentele ce ţin de stilul de condus al fiecărui şofer în parte: acceleraţie, viraj şi frânare bruscă, depăşirea vitezei legale de mers şi motorul în staţionare. Aplicaţia generează un top 3 al celor mai responsabili conducători şi un top 3 al acelor conducători care îşi pot îmbunătăţi stilul de conducere.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide