Autocar: Porsche Cayenne Turbo vs Range Rover Sport - test pe circuit şi offroad

Cei de la Autocar au pus la treabă un Range Rover Sport şi un Porsche Cayenne Turbo, pentru a vedea care este mai competent pe circuit, pe şosea şi în offroad.

Autocar: Porsche Cayenne Turbo vs Range Rover Sport - test pe circuit şi offroad Autocar: Porsche Cayenne Turbo vs Range Rover Sport - test pe circuit şi offroad

Două maşini excepţionale, supuse la teste riguroase din partea jurnaliştilor de la Autocar. Britanicii au luat un Range Rover Sport şi un Porsche Cayenne Turbo şi le-au testat pe circuit, dar şi în offroad şi pe şosea.

Concluziile lor sunt interesante, mai ales prin prisma faptului că opinia generală nu i-ar acorda prea multe şanse lui Cayenne în teren accidentat. Iată şi clipul de care vorbim:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.