Autostrada de Centură Bucureşti Nord. Cât va dura construcţia primelor loturi şi care este traseul

CNAIR anunţă începerea proceduii de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia loturilor 1, 2 şi 3 ale Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord.

Autostrada de Centură Bucureşti Nord. Cât va dura construcţia primelor loturi şi care este traseul Autostrada de Centură Bucureşti Nord. Cât va dura construcţia primelor loturi şi care este traseul

CNAIR anunţă începerea proceduii de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia loturilor 1, 2 şi 3 ale Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord.

Lotul 1 al Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord

Lotul 1, în lungime de 17,5 km, a cărui valoare estimată este de 842.140.505 Lei, fără TVA, are ca termen limită de depunere al ofertelor data de 12 august 2019. Durata de realizare a contractului este de 34 luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 22 luni perioada de execuţie. Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minim 5 ani, dar poate fi majorată până la 10 ani.

Traseul Lotului 1se desfasoară pe raza judeţului Ilfov, între DJ 601A (Dragomireşti Vale - Bacu) şi DN1, în dreptul localitătii Corbeanca. De-a lungul traseului vor fi amenajate două noduri rutiere la intersecţia cu DN7 Bucureşti-Piteşti la km 9+400 şi cu DN1A Bucureşti - Ploieşti – Săcele, la km 12+130. De asemenea, în cadrul contractului vor fi construite 10 poduri şi pasaje.

Lotul 2 al Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord

Lotul 2, în lungime de 19 km, a cărui valoare estimată este de 879.426.071 Lei, fara TVA, are ca termen limită de depunere al ofertelor data de 13 august 2019. Durata de realizare a acestui contract este de 34 luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 22 luni perioada de execuţie. Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minim 5 ani, dar poate fi majorată până la 10 ani.

Traseul Lotului 2 se desfaşoară pe raza judeţului Ilfov între DN1 (în dreptul localităţii Corbeanca) şi DN2 (în dreptul localităţii Afumaţi). De-a lungul traseului vor fi amenajate două noduri rutiere şi vor fi construite 10 poduri şi pasaje.

Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord

Lotul 3, în lungime de 8,6 km, a cărui valoare estimată este de 466.278.289, fara TVA, are ca termen limită de depunere al ofertelor data de 14 august 2019.

Traseul Lotului 3 are o lungime de 8,6 km şi se desfăşoară pe raza judeţului Ilfov între DN2, în dreptul localităţii Afumaţi şi DN3 în zona Cernica. De-a lungul traseului va fi amenajat un nod rutier la intersecţia cu DN2 Bucureşti - Urziceni la km. 40+230. De asemenea, în cadrul contractului vor fi construite 7 pasaje.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.