Azi 19 ianuarie e miting în Bucureşti – iată harta restricţiilor rutiere din Bucureşti

Autor: Oraan Mărculescu 19 ian. 2012 Știri auto

Începând cu ora 14:00, circulaţia pe Şoseaua Kiseleff, între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, va fi întreruptă, deoarece aici va avea loc un miting al USL, la care sunt aşteptate 10.000 de persoane din Capitală şi din ţară.

Între orele 14:00 şi 15:30 va fi montată o scenă în dreptul sediului USL, iar apoi manifestanţii vor pleca în marş de la Piaţa Arcul de Triumf pe strada Şoseaua Kiseleff până la strada Monetăriei, în apropierea Muzeului Ţăranului Român, unde, până la ora 18:00, va avea loc un miting de protest.

Şoferii mai trebuie să se aştepte la îngreunarea circulaţiei şi în alte zone din Bucureşti, deoarece prin cele cinci puncte principale de intrare în Capitală vor fi aduşi protestatari din ţară cu autocare, dar şi cu maşini personale: DN 1 – Fântâna Mioriţa; DN 2 – Şoseaua Colentina (Parc Plumbuita); autostrada A1 – Bulevardul Iuliu Maniu, în dreptul Metro Militari; autostrada A2 – în dreptul Real Pallady; DN 5 – Giurgiului.

Traficul rutier va fi restricţionat între orele 14:00 şi 19:00 pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, precum şi pe străzile care intersectează artera respectivă, excepţie făcând Bulevardul Ion Mincu, care va fi închis gradual, în funcţie de numărul de participanţi.

Banda a 4-a de pe Şoseaua Kiseleff, respectiv partea stângă a sensului de mers spre Piaţa Victoriei, va rămâne liberă, fiind banda de urgenţă pentru autospecialele de salvare, pompieri, structuri MAI, care vor folosi mijloace de sonorizare. De asemenea, este interzisă blocarea accesului auto şi pietonal la instituţiile din zonă.

Practic, astăzi va fi cea mai importantă zi de la începerea protestelor anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale, astfel încât este de aşteptat ca blocarea traficului rutier să se extindă şi în alte zone. Prin urmare, astăzi este de preferat să evitaţi zona centrală a Bucureştiului dacă sunteţi cu maşina.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide