Barilul de petrol a scăzut la 70 de dolari

Economia americană în declin a dus la scăderea cererii de petrol iar inevitabil a scăzut şi preţul petrolului. Cu ce ne avantajează asta?

Barilul de petrol a scăzut la 70 de dolari Barilul de petrol a scăzut la 70 de dolari

Momentan, cu nimic, însă preţul combustibililor este aşteptat să scadă, pentru a ajunge aproape de 3,5 lei litrul de benzină până la finalul anului. Reamintim că în luna iulie a acestui an, preţul unui baril de petrol ajunsese până aproape de 147 de dolari, mulţi analişti văzând deja preţuri de peste 200 de dolari.

Până la urmă nu s-a mai intâmpplat asta, criza financiară a lovit puternic şi piaţa petrolului iar o întârziere a redresării economiei americane ar putea duce la scăderi şi mai mari ale preţului petrolului. Iar acum întrebarea "până la cât va creşte preţul petrolului?" se tranformă inevitabil în "până la cât va scădea preţul acestuia?"


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.