Bătaie cu pumnii şi picioarele în traficul din Bucureşti. VIDEO

O filmare realizată de un bucureştean în zona Doamna Ghica arată cum un şofer este bătut cu ...

Bătaie cu pumnii şi picioarele în traficul din Bucureşti. VIDEO Bătaie cu pumnii şi picioarele în traficul din Bucureşti. VIDEO

 


O filmare realizată de un bucureştean în zona Doamna Ghica arată cum un şofer este bătut cu pumnii şi picioarele, în plină stradă, de un alt conducător auto, informează Gandul.info.

Din filmare, se poate observa că altercaţia a izbucnit după ce un şofer nu îl lasă pe altul să intre pe banda lui. Nervos, conducătorul auto se dă jos, merge la şoferul din celălalt autoturism şi îl loveşte cu pumnii şi picioarele.

În tot acest timp, două tinere care se aflau în maşina şoferului agresiv încearcă disperate să îl convingă să se oprească. După ce îi dă loviturile, şoferul se întoarce la maşină şi îşi continuă drumul. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.