BBC va publica un reportaj despre şoselele din România. Campania #şîeu a ajuns în atenţia britanicilor

Reportajul se numeşte „Romania's Killer Roads”.

BBC va publica un reportaj despre şoselele din România. Campania #şîeu a ajuns în atenţia britanicilor BBC va publica un reportaj despre şoselele din România. Campania #şîeu a ajuns în atenţia britanicilor

Postul BBC Radio 4 va difuza pe data de 22 august un reportaj numit „Romania's Killer Roads” în care se vorbeşte despre drumurile din România. Cu ocazia aceasta ne reamintim că ţara noastră se situează pe primul loc în Uniunea Europeană privind rata accidentelor mortale de pe şosele.

Reportajul de 28 de minute este realizat de prezentatoarea Tessa Dunlop. „Fiecare om din România cunoaşte pe cineva care a murit într-un accident rutier“, precizează jurnaliştii britanici în prezentarea reportajului.

În cele 28 de minute va fi prezentat şi un portret al omului de afaceri Ştefan Mandachi, devenit cunoscut odată cu iniţierea protestului #şîeu. Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi este cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.