BBC va publica un reportaj despre şoselele din România. Campania #şîeu a ajuns în atenţia britanicilor

Autor: Marius Vișan 14 aug. 2019 Știri auto
BBC va publica un reportaj despre şoselele din România. Campania #şîeu a ajuns în atenţia britanicilor

Postul BBC Radio 4 va difuza pe data de 22 august un reportaj numit „Romania’s Killer Roads” în care se vorbeşte despre drumurile din România. Cu ocazia aceasta ne reamintim că ţara noastră se situează pe primul loc în Uniunea Europeană privind rata accidentelor mortale de pe şosele.

Reportajul de 28 de minute este realizat de prezentatoarea Tessa Dunlop. „Fiecare om din România cunoaşte pe cineva care a murit într-un accident rutier“, precizează jurnaliştii britanici în prezentarea reportajului.

În cele 28 de minute va fi prezentat şi un portret al omului de afaceri Ştefan Mandachi, devenit cunoscut odată cu iniţierea protestului #şîeu. Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi este cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide