Beijing 700R

Pitit într-un colț al producătorului Beijing Automotive, fără o publicitate excesivă dar în contrast cu un design superb se află conceptul coupe 700R.

Beijing 700R Beijing 700R
Beijing 700rLa prima vedere a acestuia, prima întrebare care îți vine în minte este una destul de simplă și previzibilă: de ce doresc producătorii chinezi să fie acuzati de plagiat de fiecare dată cand se inspiră din modelele europene, când au și ei designerii proprii care pot să vină cu un design excelent precum cel al prototipului 700R. Un răspuns la această întrebare l-ar putea reprezenta faptul că poate acest model în sine este un semn că lucrurile au început să meargă și pe planșele de desen chinezești.

Evident, cine ar dori să caute nod în papura și-ar putea imagina pentru fiecare linie a mașinii una corespondentă pe un alt model de succes european, japonez sau american. Însă per total impresia lăsată era foarte bună, succesul unui astfel de model putând fi chiar major, mai ales în condițiile în care designul este cel mai important factor în alegerea unei mașini.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.