Bentleyurile Casei Regale devin ecologice

Dar nu pentru că i-a picat rău festinul de revelion sau de supărare pe nepoţii ei. Nu, cele două limuzine Bentley, valorând peste 10 milioane de lire sterline, vor fi convertite să funcţioneze cu biocombustibil.

Bentleyurile Casei Regale devin ecologice Bentleyurile Casei Regale devin ecologice

Compania Bentley doreşte, prin acest exemplu, să sensibilizeze clientela de maşini de lux pentru a apela la mijloace de propulsie cât mai prietenoase cu natura. De fapt, britanicii intenţionează ca, până în 2012, să reducă emisiile cu 40%, iar toată gama de motorizări să fie compatibilă şi cu alte tipuri de combustibili ecologici.

Primul Bentley care va funcţiona cu biocombustibil va fi gata pentru regina Angliei încă din luna ianuarie. Practic, mama urmează exemplul fiului Charles, care deja şi-a convertit o serie de maşini din colecţia personală pentru a funcţiona cu biocombustibili.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.