BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Esenţa estetică a unui coupé BMW modern

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

A 68-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt prezintă BMW Concept 4 - o interpretare a viitorului limbajului de design al BMW

Grila frontală distinctivă, prizele de aer remarcabile şi suprafeţele sculptate proeminent vorbesc despre performanţele dinamice şi experienţa de condus.

Atenţia este atrasă în centrul părţii frontale de grila verticală a radiatorului. "Grila a fost mereu un element distinctiv al automobilelor BMW", spune Domagoj Dukec, directorul BMW Design. "BMW Concept 4 prezintă o abordare încrezătoare şi elegantă al acestui element emblematic.

Festivalul Internaţional George Enescu este transmis online

GALERIE FOTO cu BMW Concept 4

În acelaşi timp, BMW Concept 4 oferă o avanpremieră a părţii fronatele expresive a gamei Seria 4." Grila orientată vertical se potriveşte perfect atât cu proporţiile părţii frontale, şi are o bază puternică în istoria BMW.

Forma şi designul său evocă modele legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi şi astfel se aduce în lumina reflectoarelor istoria lungă şi de succes a mărcii BMW ca producător de coupé-uri elegante.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.