BMW confirmă o versiune ultra-luxoasă pentru viitorul SUV de mari dimensiuni X7

Într-un interviu acordat de Ian Robertson, director de vânzări al BMW, acesta a confirmat oficial planurile ...

BMW confirmă o versiune ultra-luxoasă pentru viitorul SUV de mari dimensiuni X7 BMW confirmă o versiune ultra-luxoasă pentru viitorul SUV de mari dimensiuni X7

 


BMW X7 va fi un SUV de mari dimensiuni care va oferi şi un al treilea rând de scaune funcţionale. Confirmat în 2014, ar fi urmat să intre în producţie în 2016, la fabrica din Spartanburg, South Carolina.

Într-un interviu acordat de Ian Robertson, director de vânzări al BMW, acesta a confirmat oficial planurile pentru construirea unei versiuni ultra-luxoase a lui X7, conform Worldcarfans.com.

Oficialul BMW a fost destul de timid în privinţa detaliilor clare legate de specificaţiile maşinii, însă a ţinut să precizeze că modelul va costa mai mult de 100.000 de dolari şi va avea un interior cu patru locuri. Robertson a mai declarat că varianta ultra-luxoasă a lui X7 va avea un design exterior unic, care îl va ajuta să fie deosebit de varianta mainstream.

Deşi au existat speculaţii că X7 şi Rolls-Royce Cullinan ar putea ”împărtăşi” unele componente, Robertson a infirmat aceste zvonuri. Acesta a mai spus că o asociere a noului X7 cu Mercedes-Maybach GLS este exclusă, BMW neavând nevoie de un concurent Maybach pentru că brandul deţine deja Rolls-Royce.

Vorbind de modele ultra-lux, Robertson a confirmat planurile şi pentru alte apariţii, dar nu a specificat clar dacă este vorba de Seria 8 sau 9, dezvoltarea maşinii fiind "în curs de desfăşurare."

Clienţii care au venituri mai "modeste" nu vor fi lăsaţi pe dinafară, Robertson a mai declarat ca firma lucrează la un nou crossover compact, care cel mai probabil va lua forma modelului X2 din 2017. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.