BMW îl omagiază pe fostul CEO Daimler cu un clip video genial - VIDEO

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, s-a retras din funcţia pe care a ocupat-o timp de 12 ani la conducerea gigantului german.

BMW îl omagiază pe fostul CEO Daimler cu un clip video genial - VIDEO BMW îl omagiază pe fostul CEO Daimler cu un clip video genial - VIDEO

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, s-a retras din funcţia pe care a ocupat-o timp de 12 ani la conducerea gigantului german.

Un clip video lansat pe BMW prezintă o presupusă ultimă zi a fostului şef Daimler în ziua pensionării sale. Pentru filmare a fost folosită o sosie a lui Zetsche care îl întruchipa perfect pe fostul şef Daimler. Actorul avea şi faimoasa mustaţă a şefului Daimler, dar şi ochelarii săi fără rame.

Presupusul şef Daimler, coboară din birou, salută angajaţii veniţi să-l vadă în ultima zi, predă cardul de acces, apoi este condus acasă la bordul unui model Mercedes-Bens Clasa S.

Apoi are loc răsturnarea de situaţie. După ce şoferul pleacă, Zetsche intră în garajul său şi iese la bordul unui BMW i8 portocaliu, urmat de mesajul "Liber, în sfârşit".

Clipul video se încheie cu un mesaj de mulţumire din partea BMW pentru Dieter Zetsche, urmat de logoul BMW.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.