BMW M3 racing

BMW M3 va participa de în American Le Mans Series şi până la startul oficial, bavarezii ne desfată cu un un video spectaculos având în prim plan modelul de curse.

Varianta de curse a lui BMW M3 are la bază varianta "civilă" a coupeului german, dar este rodul parteneriatului dintre BMW divizia Americană şi Rahal Letterman Racing.. Puterea motorului a fost urcată la 485 CP provenind din propulsorul BMW P65 V8.

Bavarezii speră ca modelul să se impună încă de la început în competiţia americană, urmând să debuteze din  2009.  Modelul BMW va avea de înfruntat atât sportive europene: Ferrari, Porsche Audi cât şi reprezentanţi de seamă nord-americani: Chevrolet, Cadillac sau Chrysler.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.