BMW recheamă 1,6 milioane de maşini la nivel mondial

Compania BMW va extinde campania de rechemare începută în luna august la 1,6 milioane de maşini

BMW recheamă 1,6 milioane de maşini la nivel mondial BMW recheamă 1,6 milioane de maşini la nivel mondial

Compania BMW va extinde la nivel mondial campania de rechemare începută în luna august în Europa şi Asia, urmând ca la 1,6 milioane de maşini să fie verificată o posibilă scurgere de lichide care poate prezenta risc de incendiu. Campania vizează verificarea modulului EGR şi înlocuirea oricărei componente cu risc în cazul modelelor care ar putea fi afectate.

BMW a anunţat că în anumite motoare diesel pot apărea probleme la sistemul EGR (recircularea gazelor rezultate în urma arderii), care în combinaţie cu alţi factori pot prezenta risc de incediu în cazuri foarte rare. Campania acoperă vehicule produse în intervalul august 2010-august 2017.

În august 2018, BMW a rechemat 480.000 de maşini după câteva incendii produse în Coreea de Sud. Nu au existat persoane rănite, dar extinderea cercetărilor au dus la extinderea campaniei de rechemări. Potrivit Fleet Europe, rechemarea din luna august includea modele Seria 3, Seria 4, Seria 5, X3, X4 şi X5 cu motoare în 4 cilindri construite între aprilie 2015 şi septembrie 2016, precum şi modelele Seria 6, Serie 7, X5 şi X6 cu motoare cu şase cilindri fabricate între iulie 2012 şi iunie 2015.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.