BMW Seria 2 Active Tourer devine şi mai activ cu sistemul xDrive

BMW a prezentat versiunea xDrive pentru MPV-ul compact Seria 2 Active Tourer, iar imaginile de presă vorbesc de la sine. Câteva detalii vei găsi, totuşi, aici.

BMW Seria 2 Active Tourer devine şi mai activ cu sistemul xDrive BMW Seria 2 Active Tourer devine şi mai activ cu sistemul xDrive

Fanii BMW consideră că BMW Seria 2 Active Tourer este o maşină urâtă. În timp ce în această privinţă nu avem cum să-i ajutăm în vreun fel, anunţăm fanii BMW că BMW Seria 2 Active Tourer a primit acum şi versiune xDrive, adică sistem de tracţiune integrală numai bun pentru excursii în aer liber.

TEST cu BMW Seria 2 Active Tourer. Schimbare de macaz

Iar asta este bine (cel puţin pentru BMW Seria 2 Active Tourer) pentru că acum fanii BMW nu se vor mai plânge decât de faptul că este un MPV. Şi că este urât. Dar măcar nu mai are (doar) tracţiune pe punte faţă. 

Poveste de Halloween cu BMW Seria 2 Active Tourer

După cum şi BMW spune, „Active Tourer a demonstrat deja că tracţiunea faţă îndeplineşte cerinţele brandului în materie de dinamică a rulării”. Însă sistemul de propulsie xDrive „va îmbunătăţi şi mai mult tracţiunea, stabilitatea şi dinamica în viraje, cu scopul de a îmbunătăţi siguranţa şi plăcerea condusului”. Asta în ciuda faptului că versiunea xDrive este cu 61 de kilograme mai grea decât cea cu tracţiune faţă. 

xDrive va fi disponibil la debut împreună cu transmisia automată cu opt trepte şi doar pentru motorizările 225i şi 220d. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.