Bordul complet digital de la Futuremark

Ai visat să schimbi ceasurile de bord la apăsarea unui buton, precum o faci într-un joc video. Acum se poate.

Bordul complet digital de la Futuremark Bordul complet digital de la Futuremark

3D digitalCreat în colaborare cu cei de la Audi, bordul digital marca Futermark reprezintă viitorul care va fi. Sau care ar putea fi. Depinde doar de reacţia publicului. Tehnic, se foloseşte un motor Open Graphics Library pentru Embedded Systems şi un API (de la Application Program Interface). Practic, tot bordul este realizat acum dintr-un imens ecran care poate fi personalizat după gusturile fiecăruia.

Asta înseamnă că tu alegi unde să pui ceasurile de bord, sistemul de navigaţie, ce culoare să aibă şi forma lor. Asta pentru că sistemul este capabil de redare 3D a instrumentelor de bord. Dăcă ne întrebaţi pe noi, asta înseamna jucării pentru copii mari. O singură întrebare rămâne: când vedem aşa ceva în serie? Cei doi producători nu au făcut nici o afirmaţie legată de acest aspect.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.