Brexit: producţia auto a Marii Britanii, în scădere

Producţia de autovehicule a Marii Britanii a înregistrat un declin ...

Brexit: producţia auto a Marii Britanii, în scădere Brexit: producţia auto a Marii Britanii, în scădere

Producţia de autovehicule a Marii Britanii a înregistrat un declin anul trecut pentru prima dată de la criza financiară, în condiţiile temerilor privitoare la Brexit şi reorientării consumatorilor către alte modele de autovehicule decât cele cu motoare diesel, potrivit cotidianului The Guardian.

Un număr total de 1,67 milioane de autovehicule au ieşit de pe liniile de producţie britanice anul trecut, cu 3% mai puţine faţă de 2016, în contextul în care cererea de autovehicule britanice a scăzut atât pe plan intern, cât şi extern. Vânzările au fost cu aproximativ 130.000 sub estimările industriei, în mare parte din cauza scăderii cu aproape 10% a numărului de cumpărători locali.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.