Bugatti Veyron 2 vine în 2012

Bugatti vrea să rămână deasupra tuturor şi nu se vor limita doar la actuala generaţie Veyron. În 2012 vine una nouă.

Bugatti Veyron 2 vine în 2012 Bugatti Veyron 2 vine în 2012

Dupa numeroase întârzieri, costuri imense şi multă bătaie de cap, Bugatti nu se lasă şi nu se opreşte la actualul model. Şeful Bugatti, Dr Franz-Josef Paefgen a declarat pentru Autocar că există deja în plan un succesor pentru supercarul actual de 1001 CP, succesor ce îşi va face apariţia în 2012.

Până atunci, surse din interior au confirmat faptul că se pregăteşte şi un model sedan de lux, care va fi bazat pe viitorul Bentley Arnage şi va avea ca ţintă direct Rolls Royce Phantom. De asemenea, la finalul carierei actualului Veyron, vom vedea şi o versiune GT a acestuia, de 1200 CP. Nebunie curată.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.