Bugatti Veyron în pana prostului

Posesorul Veyronului din imaginile următoare s-a bucurat pentru prima oară de faptul că geamurile laterale sunt mici, pentru a nu fi recunoscut în Las Vegas cum a rămas fără benzină.

Nu ştim care este cauză pentru care bolidul a rămas fără benzină: poate posesorul nu a mai avut bani de aşa ceva după ce şi-a plătit ratele la garsonieră sau i-a pierdut pe toţi la unul din cazinourile din Las Vegas. Cert este că a ajuns în situaţia stânjenitoare de a ruga pe cineva să-l împingă.

Dar dacă stau bine să mă gândesc, pe mine nu m-ar deranja să stau să imping la un Veyron. Dar să ştiu că e al meu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.