Burnout Nomination Challenge este fix ceea ce spune că este: o fiestă fumigenă [VIDEO]

Din mai multe puncte de vedere, Burnout Nomination este opusul Ice Bucket Challenge - adică este hot şi este spectaculos. Ia şi vezi

Burnout Nomination Challenge este fix ceea ce spune că este: o fiestă fumigenă [VIDEO] Burnout Nomination Challenge este fix ceea ce spune că este: o fiestă fumigenă [VIDEO]

Nu-i aşa că ar fi mişto să înceapă în universul de 0 şi 1 un joculeţ similar cu vestitul Ice Bucket Challenge, dar care să provoace nominalizaţii să scoată un pic de fum din pneuri? Păi... bine ai venit pe Burnout Nomination, o comunitate pe Facebook care promovează un astfel de joc. 

Ce poţi găsi aici? Păi, poţi găsi „lucrări” precum cea a lui Fredrik Sørlie, un norvegian care ştie să facă senzaţie cu a sa Toyota Cressida. 

Nicio hostesă nu a fost răcită în timpul şi după aceste filmări

N-o să-ţi stric plăcerea descoperitului, însă trebuie să ştii că pe aceeaşi pagină vei găsi şi profesionişti care o dau în cerculeţe în mijlocul intersecţiilor - comportament cu care nu suntem de acord şi pe care nu îl încurajăm. Dar avem încredere că vei şti ce să iei de bun şi ce nu din această pagină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.