Cadillac Escalade Hybrid

Sau nu? Conform producătorului sistemul hibrid implementat pe imensul SUV american îi sporeşte acestuia autonomia în oraş cu până la 50%. La doar 71.685 dolari

Cadillac Escalade Hybrid Cadillac Escalade Hybrid

Hybrid pe un gigantEste adevărat că acest mamut al şoselelor a rămas cu acelaşi motor V8 de 6.0 litri, dar şi el a primit câteva modificări menite a reduce consumul de combustibili fosili. Implementarea unui sistem hibrid pe un SUV de asemenea dimensiuni reprezintă o premieră cu care cei de la Cadillac se mândresc, Escalade fiind singurul SUV mare de lux cu şapte locuri ce beneficiază de o asemenea tehnologie.

Sistemul hibrid 2-Mode constă într-o transmisie variabilă electrică şi o baterie de 300 de V, nichel-metal Energy Storage System (ESS) şi lucrează împreună cu motorul pe benzină. În oraş vehiculul rulează cu ajutorul motorului electric, în momentul în care bateriile sunt epuizate întrând în funcţiune motorul cu ardere interna pentru producerea de curent. La mersul constant pe autostradă 4 cilindri din cei 8 sunt dezactivaţi, o măsură în plus pentru reducerea consumului de carburant.

Vânzările vor începe din vara aceasta, Cadillac luând în considerare şi intrarea pe piaţa europeană cu acest model. Iar diferenţa de doar 3600 de dolari faţă de versiunea normală, aproape că se justifică având în vedere economia realizată de carburant.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.