Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul

În cazul în care te întrebai cât de opulentă este viaţa opulentă a rapperilor, ei bine, iată aici un exemplu elocvent.

Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul

Nu ştiu dacă trebuie să existe un motiv pentru a vă reaminti de Murciélago - prea a pus Aventador stăpânire pe ochii şi pe inimile noastre. Însă am găsit, totuşi, unul, chiar unul în temă cu ştirile mondene de actualitate. 50 Cent este falit. 

Desigur, există o diferenţă între a fi falit şi a-şi declara falimentul. Însă n-avem de unde să ştim dacă 50 Cent este chiar falit sau dacă se încăpăţânează să nu plătească daune de 5.000.000 de dolari fostei prietene a lui Rick Ross. Da, 50 Cent a fost obligat de instanţa de judecată să se conformeze, după ce a fost găsit vinovat pentru calomnie (rapperul american a făcut public un clip personal de-al tipei, unul în care, să zicem, nu era în ipostaze decente). 

50 Cent a prins şi vremuri bune. Primul său album (Get Rich Or Die Tryin - simţi ironia?) s-a vândut în 20 de milioane de exemplare între 2003 şi 2005, popularitatea câştigată propulsându-l în industria filmului şi nu numai. 

Povestea spune că 50 Cent avea suficient de mulţi bani încât nu-i încăpeau în portofel, aşa că trebuia să-i care în portbagajul unui Murciélago. Da, avea şi un Murciélago, printre multe alte maşini. În cazul în care te întrebai cine foloseşte, de fapt, spaţiul ăla minuscul de depozitare...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.