Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul

Autor: Andrei Ştirbu 14 iul. 2015 Știri auto
Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul

Nu ştiu dacă trebuie să existe un motiv pentru a vă reaminti de Murciélago – prea a pus Aventador stăpânire pe ochii şi pe inimile noastre. Însă am găsit, totuşi, unul, chiar unul în temă cu ştirile mondene de actualitate. 50 Cent este falit. 

Desigur, există o diferenţă între a fi falit şi a-şi declara falimentul. Însă n-avem de unde să ştim dacă 50 Cent este chiar falit sau dacă se încăpăţânează să nu plătească daune de 5.000.000 de dolari fostei prietene a lui Rick Ross. Da, 50 Cent a fost obligat de instanţa de judecată să se conformeze, după ce a fost găsit vinovat pentru calomnie (rapperul american a făcut public un clip personal de-al tipei, unul în care, să zicem, nu era în ipostaze decente). 

50 Cent a prins şi vremuri bune. Primul său album (Get Rich Or Die Tryin – simţi ironia?) s-a vândut în 20 de milioane de exemplare între 2003 şi 2005, popularitatea câştigată propulsându-l în industria filmului şi nu numai. 

Povestea spune că 50 Cent avea suficient de mulţi bani încât nu-i încăpeau în portofel, aşa că trebuia să-i care în portbagajul unui Murciélago. Da, avea şi un Murciélago, printre multe alte maşini. În cazul în care te întrebai cine foloseşte, de fapt, spaţiul ăla minuscul de depozitare…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide