Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul

Cam câte milioane de dolari încap în portbagajul unui Murciélago? 50 Cent ştia răspunsul

Autor: Andrei Ştirbu acum 5 ani Știri

Nu ştiu dacă trebuie să existe un motiv pentru a vă reaminti de Murciélago – prea a pus Aventador stăpânire pe ochii şi pe inimile noastre. Însă am găsit, totuşi, unul, chiar unul în temă cu ştirile mondene de actualitate. 50 Cent este falit. 

Desigur, există o diferenţă între a fi falit şi a-şi declara falimentul. Însă n-avem de unde să ştim dacă 50 Cent este chiar falit sau dacă se încăpăţânează să nu plătească daune de 5.000.000 de dolari fostei prietene a lui Rick Ross. Da, 50 Cent a fost obligat de instanţa de judecată să se conformeze, după ce a fost găsit vinovat pentru calomnie (rapperul american a făcut public un clip personal de-al tipei, unul în care, să zicem, nu era în ipostaze decente). 

50 Cent a prins şi vremuri bune. Primul său album (Get Rich Or Die Tryin – simţi ironia?) s-a vândut în 20 de milioane de exemplare între 2003 şi 2005, popularitatea câştigată propulsându-l în industria filmului şi nu numai. 

Povestea spune că 50 Cent avea suficient de mulţi bani încât nu-i încăpeau în portofel, aşa că trebuia să-i care în portbagajul unui Murciélago. Da, avea şi un Murciélago, printre multe alte maşini. În cazul în care te întrebai cine foloseşte, de fapt, spaţiul ăla minuscul de depozitare…Comentarii
Inchide