Când începe construcţia drumului expres Craiova-Piteşti? Noi promisiuni de la Guvern

Autor: Cristian Agatie 23 aug. 2019 Știri auto
Când începe construcţia drumului expres Craiova-Piteşti? Noi promisiuni de la Guvern

Ian Pearson, preşedintele Ford România, a primit asigurări de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că lucrările la Drumul Expres Craiova-Piteşti vor demara în septembrie. 

„Ieri, am avut o întâlnire bună  în Bucureşti cu ministrul Cuc şi echipa sa, cu privire la statutul drumului expres Craiova-Piteşti şi pe proiectele-cheie de infrastructură feroviară. Ministrul şi echipa sa sunt angajaţi să livreze toate proiectele în conformitate cu datele de finalizare planificate. Am fost asigurat, în şedinţă, că primele faze ale muncii de construcţie a drumului expres vor începe în septembrie, cu drumul de lângă Balş şi în noiembrie, cu lotul 1. Aştept cu nerăbdare următoarea sesiune de actualizare cu ministrul pentru proiecte cheie”, a scris preşedintele Ford, pe pagina sa de Facebook.

Ian Pearson s-a întâlnit cu ministrul Cuc, miercuri, acesta din urmă menţionând că lucrările vor începe cu centura Balşului şi, din noiembrie, intră în lucru primul tronson, însemnând traversarea teritoriile administrative ale localităţilor Craiova, Gherceşti, Pieleşti şi Robăneşti.

Tot într-o postare pe Facebook, Ian Pearson a spus că va urmări demersurile în ceea ce priveşte acest drum expres, cunoscută fiind necesitatea unei bune legături, din punct de vedere a infrastructurii rutiere, a municipiului Craiova cu Bucureştiul.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide