Când începe construcţia drumului expres Craiova-Piteşti? Noi promisiuni de la Guvern

Ministrul Transporturilor, Răzvan Ciuc, a avut miercuri o întâlnire cu preşedintele Ford România, Ian Pearson, una dintre problemele abordate fiind şi cea a drumului rapid dintre Craiova şi Piteşti. Investiţia este vitală pentru uzina Ford de la Craiova, mai ales când va începe producţia lui Ford Puma.

Când începe construcţia drumului expres Craiova-Piteşti? Noi promisiuni de la Guvern Când începe construcţia drumului expres Craiova-Piteşti? Noi promisiuni de la Guvern

Ian Pearson, preşedintele Ford România, a primit asigurări de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că lucrările la Drumul Expres Craiova-Piteşti vor demara în septembrie. 

„Ieri, am avut o întâlnire bună  în Bucureşti cu ministrul Cuc şi echipa sa, cu privire la statutul drumului expres Craiova-Piteşti şi pe proiectele-cheie de infrastructură feroviară. Ministrul şi echipa sa sunt angajaţi să livreze toate proiectele în conformitate cu datele de finalizare planificate. Am fost asigurat, în şedinţă, că primele faze ale muncii de construcţie a drumului expres vor începe în septembrie, cu drumul de lângă Balş şi în noiembrie, cu lotul 1. Aştept cu nerăbdare următoarea sesiune de actualizare cu ministrul pentru proiecte cheie”, a scris preşedintele Ford, pe pagina sa de Facebook.

Ian Pearson s-a întâlnit cu ministrul Cuc, miercuri, acesta din urmă menţionând că lucrările vor începe cu centura Balşului şi, din noiembrie, intră în lucru primul tronson, însemnând traversarea teritoriile administrative ale localităţilor Craiova, Gherceşti, Pieleşti şi Robăneşti.

Tot într-o postare pe Facebook, Ian Pearson a spus că va urmări demersurile în ceea ce priveşte acest drum expres, cunoscută fiind necesitatea unei bune legături, din punct de vedere a infrastructurii rutiere, a municipiului Craiova cu Bucureştiul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.