Caranda, brand românesc de baterii auto, a deschis al 14-lea magazin din ţară

Producătorul de baterii auto Caranda, care se află pe piaţă autohtonă de 27 de ani, a deschis al 14-lea magazin din România, pe B-dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 69.

Caranda, brand românesc de baterii auto, a deschis al 14-lea magazin din ţară Caranda, brand românesc de baterii auto, a deschis al 14-lea magazin din ţară

Producătorul de baterii auto Caranda, care se află pe piaţă autohtonă de 27 de ani, a deschis al 14-lea magazin din România, pe B-dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 69.

Pe lângă oferta de baterii auto, magazinul mai pune la dispoziţia clienţilor şi baterii moto, baterii industriale, redresoare şi diverse alte accesorii. Una din cele mai importante aspecte ale noii unităţi este asigurarea părţii de service gratuit în perioada de garanţie a bateriilor. 

Toate produsele pe care comercializează această firmă sunt verificate în laboratorul de testare automatizată DIGATRON pus în funcţiune în anul 2005.      

Pentru testarea bateriilor auto, laboratorul Caranda este singurul din ţară acreditat de RENAR şi utilizat de RAR pentru executarea testelor de omologare necesare obţinerii licenţei şi certificatului de conformitate pentru produsele distribuite pe piaţa românească.  

Bateriile auto Caranda reprezintă al doilea mare producător românesc de baterii auto, fiind fabricate în Bucureşti. Caranda este o firmă privată cu capital integral românesc fondată in anul 1991. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.