Care e legătura dintre VW şi Jocurile Olimpice de la Soci

Ei bine, legătura e una foarte simplă: Volkswagen este unul dintre sponsorii oficiali ai Jocurilor Olimpice de la Soci, din Rusia, punând la dispoziţia organizatorilor şi sportivilor participanţi un număr impresionant de maşini. La care se mai adaugă ceva impresionant.

Care e legătura dintre VW şi Jocurile Olimpice de la Soci Care e legătura dintre VW şi Jocurile Olimpice de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci reprezită nu doar un spectacol sportiv în sine, ci şi un simbol al pretenţiilor ruşilor - dacă ne gândim că guvernul fostei Uniuni Sovietice a investit circa 50 de miliarde de dolari, realizăm grandoarea acestui proiect.

Prin urmare, nu ar trebui să fie de mirare că Volkswagen le-a pus la dispoziţie oficialilor şi sportivilor participanţi un număr impresionant de maşini: nu mai puţin de 3.000 de maşini VW vor deservi aceste jocuri olimpice de iarnă.

Şefu', cât costă un asemenea gipan Volkswagen? Cum, nu e de vânzare? De ce?...

La care se mai adaugă trei maşini, probabil cele mai capabile maşini VW construite până acum. Este vorba despre cele trei modele VW Amarok special preparate, care au făcut parte din expediţia ”Amarok Polar”.

Acum un an, pe data de 7 februarie (data la care în acest an se va da startul olimpiadei de la Sochi), un echipaj format din 9 membri pornea cu aceste trei maşini într-o expediţie temerară: traversarea pe patru roţi a Rusiei de la vest (din Moscova) până în est (la Petropavlovsk, în regiunea Kamchatcka), pe un traseu de 25.000 km.

Până la olimpiada de la Soci, poate trec băieţii şi pe la noi, cu ocazia olimpiadei codului roşu...

O expediţie care a durat 60 de zile şi care a fost consemnată şi în Cartea Recordurilor. În plus, o misiune importantă a acestei expediţii a fost transmiterea mesajului olimpic prin toate locurile pe unde aceste trei maşini au trecut. Iar acum, cele trei monster-truck Amarok vor fi expuse în cadrul Olimpiadei de la Sochi, ca o inspiraţie pentru participanţi.

Citiţi aici mai multe detalii despre Amarok Polar Expedition

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.