Casele şi maşinile au fost înghiţite de focul necruţător, cu viteza melcului

Un spectator la infern a filmat totul

Casele şi maşinile au fost înghiţite de focul necruţător, cu viteza melcului Casele şi maşinile au fost înghiţite de focul necruţător, cu viteza melcului

Erupţia unui vulcan din Hawaii a aruncat lava până la 70 de metri în sus, apoi totul s-a scurs pe versant până când a ajuns să înghită casele şi maşinile locuitorilor de pe insulă. Aproape 30 de case şi multe maşini au fost distruse. Pentru că viteza norului mistuitor a fost mică, mulţi oameni au filmat “spectacolul” şi 1700 au fost evacuaţi pentru siguranţa lor. Bunurile multora dintre ei au fost carbonizate. Acum, drumurile trebuie curăţate şi o mare parte dintre ele refăcute după ce au intrat direct în contact cu lava încinsă la 1.000 de grade Celsius. Vulcanul Kilauea e activ din 1983 şi în 2014 a mai erupt o dată, distrugând un cimitir întreg.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.