Cât câştigă James May, Richard Hammond şi Jeremy Clarkson, prezentatorii show-ului The Grand Tour?

Autor: Cristian Agatie 21 aug. 2019 Știri auto
Cât câştigă James May, Richard Hammond şi Jeremy Clarkson, prezentatorii show-ului The Grand Tour?

În urma scandalului salariilor de la BBC, Jeremy Clarkson a declarat că „primeşti asta pentru că întreaga viaţă îţi este furată”. Votat recent cel mai bun prezentator al Top Gear din toate timpurile, Clarkson a adăugat: ”dacă priveşti la toate aceste salarii de la BBC, te gândeşti «primeşti asta pentru o oră de muncă». Nu, în niciun caz. Primeşti asta pentru întreaga viaţă care-ţi este furată. «Selfie! Selfie! Foto! Foto! Foto!» – cineva trebuie să plătească pentru asta”.

Jeremy Clarkson a fost cel mai bine plătit star al BBC, iar colegii săi James May şi Richard Hammond au beneficiat, de asemenea, de pe urma succesului enorm al Top Gear. Aşadar, cât câştigă în prezent Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond?

După ce a devenit milionar ca prezentator al Top Gear, Clarkson a semnat cu Amazon pentru lansarea The Grand Tour pentru 160 de milioane de lire. Clarkson mai este prezentator al show-ului „Who wants to be a millionaire? de pe ITV. În plus, are numeroase alte contracte în televiziune, cărţi publicate şi alte surse de venit. În aceste condiţii, Celebrity Net Worth estimează că starul The Grand Tour câştigă în jur de 46 de milioane de lire pe an, substanţial mai mult decât colegii săi James May şi Richard Hammond.

Potrivit aceleiaşi surse, James May, care prezintă mai multe documentare la BBC şi ITV şi are şi un show propriu pe Amazon, are un venit estimat la 20,6 milioane de lire sterline. Ceva mai mult câştigă Richard Hammond, care are de asemenea un show propriu pe Discovery, pe lângă rolul său la The Grand Tour. Acesta se bazează pe un venit de circa 29 de milioane de lire, cumva între Clarkson şi May.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide