Cât costă Dacia Duster Black Collector, prima ediţie limitată la 500 de unităţi de la Dacia? – Galerie FOTO

Autor: Cristian Agatie 18 sept. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

După ce a polarizat atenţia fanilor Dacia prezenţi la tradiţionala manifestare Big Dacia Picnic care s-a desfăşurat în Franţa pe 30 iunie, marca românească a deschis astăzi registrul de rezervări pentru cei care doresc să cumpere unul dintre cele 500 de exemplare ale lui Duster Black Collector.

Comenzile pot fi făcute exclusiv online, o premieră pentru brandul Dacia, cei care doresc un Duster Black Collector putându-se înscrie pe site-ul duster-blackcollector.dacia.fr. Acesta gestionează doar procesul de rezervare, pentru finalizarea achiziţiei doritorii trebuind să meargă la un dealer Dacia. Site-ul oferă un contor al comenzilor în timp real, iar Dacia promite că maşinile vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil.

Ediţia limitată Duster Black Collector are la bază echiparea de vârf Prestige, cu elemente de caroserie care scot în evidenţă un profil de aventurier. Elementele exclusive includ vopseaua  negru perlat, pragurile inscripţionate cu numărul de producţie şi sistemul audio de înaltă fidelitate Focal. Gama de echipamente este completată de sistemul de pornire cu card de acces, camerele video multi-view, sistemul multimedia compatibil cu Android Auto şi Apple CarPlay, detector de unghi mort şi climatizare automată. Practic, nu prea mai sunt echipamente opţionale, în aceste condiţii preţul fiind fix, de 19.490 de euro.

Din punct de vedere mecanic, cumpărătorii unui Duster Black Collector au la dispoziţie motorizarea turbo pe benzină TCe 130 de 1,33 litri/130 CP, care este completată de o cutie de viteze manuală. Tracţiunea se face pe roţile din faţă. În această configuraţie, Duster accelerează de la 0 la 100 km/h în 11,1 secunde şi promite un consum mediu de 6,0 l/100 km. 

Din păcate, această ediţie limitată este rezervată exclusiv clienţilor Dacia din Franţa, dar cu siguranţă vom vedea mai multe astfel de iniţiative dacă aceasta se va dovedi un succes.

Intră în galeria foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide