Câte maşini Jeep, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati şi Abarth s-au vândut în România în primele 9 luni

Câte maşini Jeep, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati şi Abarth s-au vândut în România în primele 9 luni Câte maşini Jeep, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati şi Abarth s-au vândut în România în primele 9 luni

Auto Italia, importatorul mărcilor Jeep, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati şi Abarth în România, a comercializat în primele nouă luni 3.040 de autovehicule, în creştere cu 36,8% faţă de vânzările din aceeaşi perioadă a anului 2014.

"Pe fondul creşterii pieţei auto din Europa cu 8,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi a celei din România cu 16,2%, la atingerea rezultatelor spectaculoase ale Auto Italia a contribuit şi creşterea cu 62% a vânzărilor realizate de reţeaua de distribuitori independenţi", arată importatorul, într-un comunicat.

Cele mai multe unităţi vândute sunt marca Fiat (1.809), în urcare cu 54%, iar cel mai mare avans, de 68%, a fost înregistrat de Jeep, vânzările fiind susţinute de modelele Grand Cherokee şi Renegade.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.