Catrinel Menghia, pe coperta noului număr GQ România

Autor: GQ 27 sept. 2013 Știri auto

Tot în acest număr citiţi în exclusivitate un material despre situaţia dramatică din Sudan şi felul în care George Clooney a reuşit să se implice concret şi să schimbe lucrurile, dar si un ghid foarte eficient despre cum să interacţionezi cu colegele la birou. Şi, dacă tot vă aflaţi în zona celebrităţii, citiţi un articol despre creativul casei Burberry, Christopher Bailey, dar şi un interviu foarte interesant cu Michael Phelps – cel mai mare înotător din toate timpurile, acum retras din lumea sportivă.

La rubrica de grooming redacţia GQ a realizat un ghid cu Spa-uri din toată ţara. Aflaţi care  sunt recomandările lor. Plus tot ce este nou în materie de lansări de produse de îngrijire pentru bărbaţi. Şi cum parfumurile nu aveau cum să lipsească nici din acest număr, v-am pregătit şi de data aceasta un interviu în exclusivitate cu Veronique Nyberg, creatoarea noului parfum Paco Rabanne, Invictus, care a fost  lansat în România în luna august.

În ediţia septembrie-noiembrie vă veţi mai întâlni cu pagini spectaculoase de modă, shootinguri impresionante, cu haine din colecţiile de toamnă-iarnă 2013, alături de un ghid care vă învaţă cum ar trebui purtate aceste haine pentru a nu da greş cu ele.

Nu în ultimul rând, în acest număr găsiţi un material pur si simplu spectaculos de accesorii şi, tot ca de obicei, GQ Girl, în rolul acesteia fiind, de data aceasta, Alice, fata care vă va prelungi visele de vacanţă cu încă opt pagini. Şi, desigur, rubricile cu care GQ v-a obişnuit: shopping, editors’s choice, un ghid de stil, un manual de tendinţe şi pagini de accesorii.

Plus: autoturisme, gadgeturi, reţete GQ şi restaurante up-market, ceasuri şi vinuri în ediţii limitate, fitness & sporturi extreme, “Discuţii” vor fi şi de data aceasta pe teme de actualitate din economie, societate şi ecologie, aşa cum v-am obişnuit.

Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 27 septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide