Caz misterios: După zece ani, nimeni nu ştie cine a murit în acest accident

Una dintre victimele unui accident rutier produs în urmă cu 10 ani pe DN7, între Sebeş şi Orăştie nu a fost identificată nici până în prezent, în ciuda eforturilor poliţiştilor din Alba care au cercetat cazul în tot acest timp.

Caz misterios: După zece ani, nimeni nu ştie cine a murit în acest accident Caz misterios: După zece ani, nimeni nu ştie cine a murit în acest accident

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, comisarul-şef Luminiţa Prodan, identitatea pasagerului mort în accidentul din ianuarie 2009, de pe DN 7, nu a putut fi stabilită, deşi s-a apelat la baza de date privind persoanele dispărute, inclusiv din alte judeţe decât Alba şi Hunedoara, iar cazul a fost şi amplu mediatizat la vremea respectivă.

Doi bărbaţi au murit în noaptea de 5 spre 6 ianuarie 2009 după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod, pe DN 7, în afara localităţii Săliştea, între Sebeş şi Orăştie, şi a luat apoi foc.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

Potrivit cercetărilor, la un moment dat, autoturismul, care circula dinspre Orăştie spre Sebeş, a părăsit partea carosabilă, a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, unde a continuat să se deplaseze câteva zeci de metri, şi s-a lovit apoi de un cap de pod. În urma impactului, maşina a luat foc, cele două persoane din interior murind carbonizate.

Identitatea şoferului, o persoană din Deva, a fost stabilită pe baza numărului de înmatriculare al maşinii. În schimb, celălalt bărbat, luat probabil la ocazie, de către şofer, nu a putut fi identificat. El a fost înmormântat în final pe cheltuiala autorităţilor din Săliştea, pe raza comunei unde acesta şi-a pierdut viaţa. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.